Om kødet

 

 

Charolais dyrene har opnået så stor popularitet hos slagtermestre og forbrugere, på grund af det tynde fedtlag uden på kødet, og den fine marmorering inde i selve muskulaturen. Kød fra Charolais opfylder kravene fra den moderne forbruger om magert oksekød, men bevarer samtidig den saft og kraft, som giver møre bøffer og stege – ja, selv tværreb kan anvendes til stegning da også dette stykke kød udmærker sig ved stor mørhed og velsmag.


Kødet modnes i kølerum i 10 til 14 dage, hvor den naturlige fordampning af vand foregår, og derfor svinder kødet næsten ikke under tilberedning. Dette vil ikke være tilfældet med vakuumpakket kød.


Ud over en uovertruffen smagsoplevelse ser kødet sundt og lækkert ud – flot rød farve og et fint hvidt fedtlag.


Køber man kød af dansk kødkvæg, er man sikker på en god smagsoplevelse - hver gang.

 

 

 

 

Englund Charolais © 2009

www.englundcharolais.dk